Om oss

AT Företagsservice grundades 1994 och drivs av Annica Tollén. Hösten 2011 blev vi ett aktiebolag. Vi har många års erfarenhet från telemarketing inom B2B & profil/reklam/presentmarknaden. Annica är utbildad marknadsekonom och har studerat marknads- och finansiell ekonomi på IHM och även juridik vid universitetet.

Vår styrka ligger dels i att vi hanterar ditt varumärke med största seriositet, vi tänker långsiktigt och utgår ifrån att vi startar relationer med Era blivande största kunder. Därför jobbar vi med högt engagemang och mycket glädje. Med en unik fokus på kvalitet och skapande av mervärden har vi etablerat oss som en given leverantör i branschen.

AT Företagsservice hjälper dig att nå dina mål när du valt att samarbeta med oss och anpassar alltid upplägget efter ditt behov så att ni får en kostnadseffektiv och kreativ lösning. Vi har en öppen arbetskultur som bygger på Mod, Omtanke, TillitProfessionalismResultat och Passion. Vi har dessutom kul på jobbet, varje dag. På så vis blir arbetet både roligare och effektivare.

Såhär kontaktar du oss bäst:

Ring 070-3030102
E-posta till info@foretags-service.se

eller kom förbi oss på Slängomvägen 6,HAMMARÖ

Org nr: 556864-8538

Kommentarer inaktiverade.