FöretagsEvent

VAD ÄR ROCK’N’ROLL EVENT?

Med Rock’n’Roll Event har vi skapat den mötesplats för företagare som vi själva saknat: en mässa i vacker miljö med glad och avslappnad stämning, där du inte kommer hem dränerad utan med mer energi än du hade innan!

Våra utställare och besökare är företagare som är passionerade för det de gör och som är nyfikna på nya möjligheter – här skapar du möten, kontakter och idéer med andra som liksom du är entreprenörer med hela hjärtat, och som inte ser någon motsättning mellan smart business och glädje och en gnutta rock’n’roll!

Vi håller till i Annica Tolléns trädgård på Hammarö, när sensommaren är som härligast, och här utökar du ditt nätverk och gör affärer, får uppslag och nya tankar, god mat och underhållning – precis som det ska vara!

”We do it with passion or we don’t do it at all!”

VÅRA UTSTÄLLARE

Det här är mässan för dig som brinner för det du gör och som tycker att både företagandet och livet behöver passion och rock’n’roll! Här får du möjlighet att visa upp det du erbjuder, göra affärer, och skapa värdefulla kontakter som varar långt efter att mässan är över. Här har du möjlighet att hitta din bästa nästa kund, eller varför inte en ny samarbetspartner som lyfter ditt företags framtid till nya höjder?

Vi har ett brett spektrum av utställare från runtom i Sverige – men bara en från varje bransch, för att lyfta ditt unika och maximera dina möjligheter till affärer. Så vill du också ha möjlighet att synas på en arena utan konkurrens, där glädje och resultat går hand i hand – kom med, du också!

VÅRA ARTISTER

Ingen feststämning utan musik! Under första mässan 2015 fick vi underhållning av Dogge Doggelito som bjöd på rap i rock’n’roll-tappning, Andra upplagan gick av stapeln den 1/9 2016 där vår landshövding Kenneth Johansson var invigningstalare. Vi bjöd på vår egen ”talkshow” där företag, organisationer etc har möjlighet att marknadsföra sig och lansera sina nyheter. Bl a så var Örebro Airport först ut att lansera sina nyheter här på eventet gällande det nya samarbetet med holländska Groningen Airport Eelde. All ljud & ljus teknik kommer Ljus & Nöje i Örebro som alltid levererar på topp. Tillsammans med Ljudmakarn´n i Säffle är de våra nya partners i alla kommande event.

www.rocknrollevent.se

För att de med HÖGST ENERGI attraherar de BÄSTA kunderna, ledarna, säljarna och medarbetarna!

HAMMARÖEVENT

HammaröEvent startades 2015 och är en verksamhet som ingår i Annica Tolléns Företagsservice AB.

Att skapa möten som gör det omöjliga möjligt genom passion, kreativitet och nytänkande.

HammaröEvent erbjuder event, mässor, föreläsningar, konferenser samt företagsresor. Kontakta oss gärna för affärsförslag.

www.hammaröevent.se

Telefon: Annica 070-3030102

Epost: info@foretags-service.se

hammaroevent.perholknekt.foretagsevent

Kommentarer inaktiverade.