Mäss-, Event- & Seminarieinbjudan

När du anordnar ett seminarium är det kritiskt att få in rätt deltagare, och framför allt tillräckligt många. Vi hjälper dig skapa den perfekta mäss-, event- eller seminarieinbjudan.

Ofta investerar du stora summor på att hyra rätt lokal, skaffa duktiga talare, och inte sällan bjuda på mat/tilltugg och underhållning, i samband med seminarierna.

Då många företag konkurrerar om att attrahera deltagare, så är det viktigt att inbjudan inte missas och går förbi den inbjudne. Och trots att seminariet många gånger kan verka lockande, så är det lätt inbjudan försvinner i bruset bland alla andra.

Vi kan hjälpa dig med att genomföra en säljande presentation, som säkerställer att inbjudan gått till rätt person, och som motiverar till att besöka seminariet. Det har blivit vanligare och vanligare att ta hjälp med att föra ut budskapet, inte bara via brev/e-mail, utan även telefonledes.

Vi kan även hjälpa dig att följa upp och boka besök med de deltagare som varit på seminariet. Det gör vi genom att kontakta dessa via telefon med målsättningen att boka in ett personligt besök.

Vi gillar utmaningar kring events och mässor

Vill du utmana oss för din nästa kundaktivitet, kundseminarium, återförsäljarmöte, bolagsstämma, kapitalmarknadsdag, produktlansering, jubileum alternativt din  kick-off, konferens, chefsmöte, utbildning, kundaktivitet, jubileum, personalfest, sommarfest eller julfest!?

Vi skräddarsyr tillbehör/kringaktiviteter.

Kommentarer inaktiverade.